ISPARTA / MERKEZ - Zehra Ulusoy İlkokulu

May

1/C Sınıfı eTwinning projesi kapsamında  Mayıs ayı etkinliklerinden olan drama çalışması ( Altın Balta masalı) yaptı.

May

Ana Sınıfı Öğretmenimiz Mütehher Kırmızıgül ün Öğrencileri Kodla Oyna Projesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hama boncukları ile piksel kodlama yaparak hediyeler hazırladı. Hazırladıkları bu magnet hediyeleri proje ortağı olan Kocaeli Derince Utku Anaokulu Anıl Ögretmenimizin öğrencilerine bayram hediyesi olarak  gönderdiler.

Nis

Okulumuz 1-C Sınıfı Öğretmeni Hatice GÜNDÜZ'ün yürüttüğü Dilden Dile Gönülden Gönüle Değerlerimiz adlı e-twinning projesi yerel ve ulusal basında yer aldı.

Nis

2/ B sınıfı e-twinning projesi kapsamında "Saksı Yapımı etkinliği yaptı.

Nis

Nisan ayı etkinlikleri kapsamında e Twinning "Dilden Dile Gönülden Gönüle Değerlerimiz" projesinde "Altın Balta" masalı kahramanları konuşuyor

Nis

Nisan ayı etkinlikleri kapsamında e Twinning "Dilden Dile Gönülden Gönüle Değerlerimiz" projesinde "Üç Arkadaş" masalı kahramanları konuşuyor.

Nis

1/C sınıfı e Twinning  "Dilden Dile Gönülden Gönüle Değerlerimiz" projesi kapsamında Nisan ayında "Tekerleme Şenliği" yaptı.

Nis

Okulumuz müdürü Yavuz UYAR My City My Story(Benim Şehrim Benim Hikayem) adlı e-twinning projesi 09-12 Haziran 2021 tarihleri arasında Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından Edirne Ekmekçizade Kervansarayın'da düzenlenecek olan Ulusal Eğitim Dönüşüm Forumunda tanıtılacak.

Mrt

Okulumuz 2-B Sınıfı Öğretmeni Faden SARPDAĞ Dönüüşüm Muhteşem Olacak adlı e-twinning projesi yürütmektedir.

Projenin Amacı:

Geri dönüşümün önemini kavrayıp, çevreye duyarlı birey olmalarını sağlamak...

Alt başlıkları:

Doğa sevgisi kazanmak

Atık maddeleri dönüştürmek

Çevre sorunlarına çözüm bulmak

Geri dönüşümün ne olduğu bilmek

Doğa dostu tüketim alışkanlıkları kazanmak vb.

Mrt

1/C sınıfı  öğrencileri Mart ayı içerisinde e twining projesi ''Dilden Dile Gönülden Gönüle Değerlerimiz''  kapsamında  "Tuz Masalı" ve "Bit Hatun ile Pire Bey" masalları ile ilgili puzzle  çalışması yaptı.

Mrt

Okulumuz etwinning okul etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Bu etiketi almamızda emeği geçen eTwinning projelerinde yer alan öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 1-C Sınıfı Öğretmeni Hatice GÜNDÜZ Dilden Dile Gönülden Gönüle Değerlerimiz adlı e-twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz evlerinde masal köşesi oluşturdular.

Mrt

Okulumuz 1-C Sınıfı Öğretmeni Hatice GÜNDÜZ Dilden Dile Gönülden Gönüle Değerlerimiz adlı e-twinning projesi yürütmektedir

Projeye katılan tüm ortakların masallarımızda ki değerleri keşfetmeleri hedeflenmektedir. Proje sayesinde unutulmaya yüz tutmuş masallarımızı değerlerimizle tekrar hatırlayacağız. Projemizin çalışma süresi 3 aydır. Mart'ta başlayıp Mayıs sonunda bitecektir. 2020 2021 eğitim öğretim yılını kapsamaktadır.

Mrt

Anasınıfı öğretmeni Mütehher Kırmızıgül ve öğrencilerin ,Isparta Zehra Ulusoy ilkokulu Ana Sınıfı. Çabuk İyileş Dünya Projesi Herkesin Bir Çiçeği Olmalı Sorumluluk Çalışması.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.